Fysieke souplesse

In het kader van het project treden de fotografen van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK-IRPA) in de voetsporen van de groep Duitse kunsthistorici, architecten en fotografen, die in 1917-1918 heel België doorkruisten om er de meest belangrijke monumenten en kunstobjecten te fotograferen. Naast de ontdekking van talrijke pareltjes in het Belgische monumentenlandschap ondervonden we dat de Duitse equipes niet altijd de meest voor de hand liggende positie kozen om hun foto’s te nemen. Enige fysieke souplesse, zin voor avontuur en vindingrijkheid zijn dan ook vereist om de herfotografie tot een goed einde te brengen!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s